جک صلیبی
مهمترین ویژگی های جک صلیبی
فوریه 2, 2020
انواع داربست
انواع اسکافلد و کاربردهای آنها
فوریه 9, 2020
انواع اسکافلد

در این مطلب بر آن هستیم تا نکات مهمی را در مهمترین کاربرد های اسکافلد برای شما بگوییم. با ما همراه باشید. همچنین می توانید برای خواندن مطلب مهمترین ویژگی های جک صلیبی به مقاله ی قبلی مراجعه کنید.

اسکافلد چیست و چه کاربردی دارد؟

اسکافلد یا داربست، بخش جدایی ناپذیر از سازه های ساختمانی بوده و از زمان ساخت اولین سازه ها تا کنون مورد استفاده قرار گرفته است. معمولا برای ساخت و دستیابی به مناطق مرتفع تر یک ساختمان و ساخت سازه ای بلند، داربست بنا می شود. از داربست همچنین می توان برای محافظت از جان کارگران و مراقبت از ابزار مهم ساختمانی استفاده کرد.

همانطور که گفته شد از داربست ها برای محافظت و مراقبت از وسیله های ساختمانی مانند آجر، بلوک، گچ، بتن و غیره استفاده می شود که در این مورد به جای داربست به آن محافظ گفته می شود.

انواع داربست ها

داربست ها در شکل ها و مدل های مختلف طراحی و تولید شده اند اما با به روز شدن تکنولوژی و تکنیک های ساختمان سازی، بستن داربست ها نیز تغییر پیدا کرده است. برخی از معروف ترین داربست ها عبارتند از:

  • داربست های چوبی
  • داربست های گیره ای و لوله ای
  • سیستم داربست
  • داربست های برنجی و قالبی
  • داربست های چرخان و معلق
  • داربست های کوهنوردی
  • داربست های شمع زنی

چرا داربست ها در انواع و شکل های مختلف وجود دارند؟

بعضی وقت ها یک نمونه از داربست ها معروف شده و می توان گفت همه ی ساختمان سازها از آن استفاده می کنند. چراکه این سیستم معروف شده و تجهیزات به راحتی در دسترس ساختمان سازان قرار می گیرند.

انواع داربست

با توجه به منطقه ای که در آن کار می کنید، داربست های مختلف رایج خواهند بود. برای مثال در مناطقی که نیروی کار در آن گران باشد، استفاده از داربست های آلومینیومی رایج تر می باشد. از آنجا که آلومینیوم سبک وزن تر از فولاد است و بیشتر داربست ها باید به صورت دستی برداشته شوند، داربست سبک وزن یعنی می توان آن را سریع تر ساخت که در نتیجه باعث کاهش هزینه ی نیروی کار می شود.

در مطالب بعدی به نحوه ی بستن داربست ها اشاره خواهیم کرد.

امیدواریم از مطلبی که در خصوص اسکافلد برای شما نوشتیم، راضی بوده باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 2 =

09125237381